Jubileumactie: ‘Win een ton op het Parkfeest!’

Koop nu je passe-partouts voor het Parkfeest, doe mee met de speciale jubileumactie en maak kans op een ton!

25 jaar Parkfeest

Op 2, 3 en 4 juni vindt de 25e editie plaats van het Oosterhoutse Parkfeest. En de organisatie heeft voor deze jubileumeditie flink uitgepakt. Marie Josee Mous van de PR-Commissie: “Natuurlijk wilden we ons zilveren jubileum niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan! We hebben dit jaar niet alleen de allerbeste tributebands op de vrijdagavond, maar ook voor de zaterdag is een uniek programma samengesteld. Je kunt dan onder andere Krezip, Rolf Sanchez en Emma Heesters op de podia in het Slotpark verwachten. Kortom, daar moet je gewoon bij zijn!”

Win een ton!

Omdat het de zilveren jubileumeditie is wil het Parkfeest dit jaar extra groots uitpakken. Marie Josee: “De aankomende weken gaan we Oosterhout proberen te verrassen met een aantal mooie acties! En nadat we de afgelopen 25 jaar ruim 6 ton aan de Oosterhoutse goede doelen hebben geschonken, kunnen onze bezoekers nu ook kans maken op een ton! Alleen gaat het in dit geval niet over 100.000 euro, maar een gepersonaliseerde statafel-ton op het Parkfeest. We gaan namelijk één van onze sta-tafeltonnen voorzien van een sticker met foto’s van een familie, vriendengroep of sportteam. Deze unieke ton krijgt natuurlijk een mooi plekje in ons park waardoor de winnende groep het hele Parkfeest de beschikking heeft over een eigen statafel-ton op een van de beste plaatsen in het park.”

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel eenvoudig. Marie Josee legt het uit: “Iedereen die 4 passe-partouts of meer koopt, of al heeft gekocht, via de online ticketshop, maakt automatisch kans op deze mooie prijs. We zullen in de week voor het Parkfeest de winnaar bekend maken, zodat we nog voldoende tijd hebben om de foto’s te ontvangen en de statafel-ton netjes te bestickeren. En een extra tip: houd ook onze sociale media kanalen in de gaten, want we gaan nog veel meer unieke prijzen weggeven de komende weken met een totale waarde van meer dan 3.000 euro!” Je kunt je tickets en passe-partouts kopen via www.parkfeest.nl/tickets