TSC – Trinitas Oisterwijk 4-1

Verslag van 13 mei

Uit had TSC met een waar doelpuntenfestijn met 3-6 gewonnen . Ook nu kon TSC weer frank en vrij spelen omdat de prijzen verdeeld waren, maar dan toch. Van meet af aan ging TSC in de aanval en was het Bas Blokdijk die na werkelijk een tikkie tak aanval de 1-0 binnen schoot . Even later weer zo’n aanval uit het boekje maar nu zonder positief resultaat .
Trinitas putte daar moed uit en scoorde nog voor de rust de 1-1. Het had zelfs mogelijkheden op meer maar dankzij doelman Yannick Millenaar bleef het gelijk.

Na de thee was het over en uit voor de mannen uit Oisterwijk. TSC begon gelijk scherp en via een pracht voorzet van Bas Blokdijk was het Ryan Snoeren die prachtig de 2-1 wist binnen te koppen. Invaller Nino Doelman was wel heel doeltreffend, hij scoorde heel beheerst de 3-1 en 4-1. Mogelijk gaat hij vertrekken bij TSC, niet doen Nino, je kansen komen en spelen in de 2e klasse is toch prachtig?

Een sportieve strijd waar Trinitas Oisterwijk de grote verliezer was en de nacompetitie niet meer kan ontwijken.