Veilig uitgaan krijgt in Oosterhout een boost 

Afgelopen weekend hebben Koninklijke horeca Nederland, politie, Gemeente Oosterhout en Platform veilig Ondernemen 50 horecaondernemers bezocht en het bord met collectieve huisregels overhandigd. Burgemeester Buijs en Wethouder Melsen gaven in de middag de aftrap en reikten samen het eerste bord met collectieve gedragsregels uit aan café Babbelz in de Klappeijstraat. Daarna zijn de andere horecazaken bezocht door medewerkers van PVO, KHN, Politie, gemeente en bestuur Horeca Oosterhout om de bordjes op te hangen in hun zaak en deze ook collectief na te leven.
Ook hebben de ondernemers toegezegd achter de invoering van het Collectieve Horeca Verbod te staan welke in het najaar in Oosterhout wordt geïmplementeerd.

In een voortraject hebben genoemde partners samen de gedragsregels opgesteld om het uitgaan in Oosterhout nog veiliger en leuker te maken. Het bleek weer eens temeer dat je met samenwerken verder komt.

De uitreiking ging niet ongemerkt voorbij aan het winkelend en uitgaanspubliek in het prachtige centrum van Oosterhout en zij gaven grote complimenten voor de Oosterhoutse aanpak. En dat is toch waar je het allemaal voor doet!