4 dagen Cultuurfestival op Floralia park

Stichting Ahmet Yesevi Moskee Oosterhout organiseert een Levendig Cultuur Festival op het Floraliapark.

Stichting Ahmet Yesevi Moskee Oosterhout is verheugd om aan te kondigen dat zij van 18 tot en met 21 mei 2023, van donderdag tot en met zondag, een spannend Cultuur Festival organiseert op het prachtige Floraliapark te Oosterhout. Het festival, dat maar liefst vier dagen duurt, biedt een bruisend programma voor bezoekers van alle leeftijden en is gratis toegankelijk voor iedereen.

Tijdens dit veelbelovende evenement, dat dagelijks van 10:00 uur tot 20:00 uur plaatsvindt, zal het Floraliapark worden omgetoverd tot een levendige ontmoetingsplek voor de gemeenschap. Het Cultuur Festival heeft als doel om mensen van verschillende achtergronden samen te brengen en een brug te slaan tussen diverse culturen.

Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd programma vol muzikale hoogtepunten. Er zullen getalenteerde DJ’s en rappers optreden, waarbij zowel moderne als traditionele Turkse muziek ten gehore zal worden gebracht, waaronder het Turkse volkslied en de betoverende klanken van de Turkse viool, ook wel bekend als Kemence. Daarnaast zullen er fascinerende en unieke instrumenten te bewonderen zijn.

Voor de jongere bezoekers is er volop buitenvermaak aanwezig, inclusief luchtkussens en een scala aan leuke activiteiten. Kinderen kunnen zich vermaken en plezier beleven in een veilige en gezellige omgeving.

Tijdens het Lente Festival kunnen bezoekers ook genieten van diverse kraampjes waar Turkse lekkernijen worden aangeboden. Het aanbod varieert van heerlijke gerechten zoals adana, kebab, vis, yaprak döner, köfte, soepjes, kalf döner, tavuk döner, börek en lahmacun, tot andere smakelijke Turkse specialiteiten. Het culinaire aanbod zal zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevredenstellen.

Stichting Ahmet Yesevi Moskee Oosterhout nodigt iedereen van harte uit om deel te nemen aan dit betoverende Cultuur Festival. Of je nu jong of oud bent, iedereen is welkom om te genieten van een lang weekend vol plezier, entertainment en culturele verrijking. Mis dit unieke evenement niet!

Over Stichting Ahmet Yesevi Moskee Oosterhout:

Stichting Ahmet Yesevi Moskee Oosterhout is een organisatie die zich inzet voor de bevordering van interculturele dialoog en begrip binnen de gemeenschap. Met diverse evenementen en activiteiten wil de stichting bijdragen aan het versterken van de banden