Parkfeest viert zilveren jubileumzondag

Met Extince, Vinzzent en Roberto Jacketti & The Scooters.

Tijdens de familiedag van het Parkfeest op zondag 4 juni zal het zilveren jubileum van het Parkfeest een extra Oosterhouts tintje krijgen. Naast grote namen zoals MEAU, Blackbird en Roberto Jacketti & The Scooters is er dit jaar ook speciaal aandacht voor Oosterhoutse artiesten zoals Extince en Vinzzent.

Zilveren Parkfeestzondag

Op zondag 4 juni is het alweer de 25e keer dat in het Slotpark de familiedag van het Parkfeest wordt gevierd. Een zilveren jubileum dus, waarvoor de organisatie weer een uniek programma voor heeft samengesteld met voor ieder wat wils. Zo kun je onder andere genieten van singer-songwriter MEAU, bekend van de hit ‘Dat heb jij gedaan’, zangeres Blackbird, bekend van ‘Lost in the middle’ en kun je even terug naar de jaren ’80 met ‘I save the day’ van Roberto Jacketti & The Scooters! De afsluitende hoofdact belooft ook een hele grote naam te worden, maar die gaat de organisatie pas in de week voor het Parkfeest bekend maken.

Oosterhouts tintje

Natuurlijk start de zondagmiddag met broodjes en croissants van de Oosterhoutse bakkers, want ook dit jaar is er weer een traditionele Parkfeestlunch. Extra bijzonder is ook het grote aantal artiesten met Oosterhoutse roots dat dit jaar op Parkfeestzondag staat geprogrammeerd. Linda Wouters, winnares van De Nieuwe Strot en de energie pop/rock coverband Pineapple Madness bijvoorbeeld, maar je kunt ook meedansen met de ‘Dromendans’ van de Oosterhoutse zanger Vinzzent en mee rappen met ‘Spraakwater’ van de bekende rapper Extince die in onze stad werd geboren!

Zomerse vibes

De Spaanse indiepopgroep La Buena Vida en indiepopduo Ciao Lucifer zullen zorgen voor energieke en vrolijke klanken, waardoor je helemaal in zomerse sferen gaat verkeren! Vul dat aan met de groovende souljazz van Montis, Goudsmit & Directie en de pop/rock covers van Moos & The 40’s voor een overdosis aan energie! Uiteraard is ook aan de kinderen gedacht tijdens de familiedag! Zo is er het ondeugende duo MeneerTjes SlodDe & Vos met hun muziektheater, waarmee ze de allerkleinsten meenemen op een muzikale reis en in De Bellentuin kunnen kinderen de allergrootste bellen blazen!

Kaarten voor vrijdag en zaterdag

Los van de familiedag op zondag kun je ook op vrijdag en zaterdag genieten van de beste muziek in het Slotpark. Op vrijdag staan er beste tributebands op het programma en op zaterdag onder ander Krezip, Emma Heesters en Rondé. Tickets zijn te koop via www.parkfeest.nl/tickets. Een Passe-partout (alle dagen toegang) kost € 52,50. Een los ticket voor vrijdag kost € 19,50 en voor de zaterdag € 42,50. Zondag blijft de gratis familiedag.