Win 25 jaar gratis entree voor het Parkfeest!

Op 2, 3 en 4 juni wordt voor de 25e keer in het Slotpark het Parkfeest georganiseerd. En door een speciale poster achter je ramen te hangen maak jij kans op 25 jaar gratis entree voor 2 personen ter waarde van minimaal 2.500 euro!

Al 25 jaar samen genieten

Wat ooit 25 jaar geleden begon met een paar pallets als podium en een paar losse biertaps in het Slotpark is inmiddels niet meer weg te denken van de Oosterhoutse evenementenkalender. Het Parkfeest heeft in de loop der jaren al veel bekende artiesten op het podium mogen verwelkomen. Dit jaar kun je op vrijdag weer genieten van de beste tributebands en op zaterdag staan onder andere Krezip, Snelle en de Lieve Jongensband, Emma Heesters en Rondé op het programma.

Win 25 jaar gratis entree

Vanaf donderdag 25 mei kun je bij de Oosterhoutse Feestwinkel gratis een speciale poster ophalen. Hang deze goed zichtbaar voor je raam en maak kans op 25 jaar gratis Parkfeestentree voor 2 personen ter waarde van minimaal 2.500 euro! Notaris Offereins zal op zaterdag 3 juni door Oosterhout rijden en een winnaar aanwijzen die tijdens het Parkfeest op zondag bekend zal worden gemaakt. En als je dan toch bij de Oosterhoutse Feestwinkel bent om de poster op te halen, en je hebt online nog geen tickets gekocht, dan kun je hier ook meteen je passe-partout of losse tickets aanschaffen. Makkelijk toch?

Kleurplaten en unieke vlag

Natuurlijk is er ook aan de allerkleinste festivalgangers gedacht! Zij kunnen een gratis kleurplaat ophalen bij de Feestwinkel. Kleur deze zo mooi mogelijk in, lever deze op Parkfeestzondag in bij het secretariaat en maak kans op een dagje Efteling voor het hele gezin! Eerder inleveren bij de Feestwinkel mag ook. Verder kun je bij de Feestwinkel een unieke Parkfeestvlag kopen voor slechts 20 euro. Vrienden van het Parkfeest hebben een streepje voor. Zij kunnen deze vlag met 25% korting bestellen en betalen dus slechts 15 euro. Vrienden dienen hiervoor een mail te sturen naar info@parkfeest.nl met hun adresgegevens. Let op, de oplage is beperkt en op=op!

Koop nu je tickets!

Tickets voor het Parkfeest zijn te koop in de Oosterhoutse Feestwinkel, Arendshof 100 en via de link www.parkfeest.nl/tickets. Een Passe-partout (alle dagen toegang) kost € 52,50. Een los ticket voor vrijdag kost € 19,50 en voor de zaterdag € 42,50. Zondag blijft de gratis familiedag. Kijk voor het volledige programma en meer informatie op www.parkfeest.nl