Oosterhoutse Avond4daagse: “Kom zoveel mogelijk op de fiets!”

De organisatie van de Oosterhoutse Avondvierdaagse roept deelnemers op om zoveel mogelijk op de fiets naar de startlocaties te komen.

Kom op de fiets!
Vanaf dinsdag 6 juni lopen ongeveer 2.000 deelnemers de Oosterhoutse Avondvierdaagse. Zij kunnen vier avonden lang genieten van verschillende routes door de mooiste stukjes van Oosterhout. Stichting Willem van Duivenvoorde, de organisatie achter de Oosterhoutse Avondvierdaagse, roept de deelnemers op om zoveel mogelijk op de fiets te komen naar de startlocaties. Voorzitter Mathijs Raaijmakers: “Tijdens onze Avondvierdaagse starten we iedere dag vanaf een andere locatie. Sportpark de Contreie, De Oosterhoutse Golfclub, Sportpark Slotbosse Toren en het Basiliekplein. We rekenen op ongeveer 2.000 deelnemers en we weten dat er maar beperkte parkeerplaatsen zijn rondom de startlocaties. We vragen iedereen dan ook zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen en de auto thuis te laten staan!”.

Dol Dwaze Donderdag
Mathijs gaat verder: “Nieuw dit jaar is de Dol Dwaze Donderdag. We vragen aan alle lopers om dan verkleed mee te lopen. Voor deze dag hebben we de route ook in een nieuw jasje gestoken. Verder hebben we bij de start voor alle deelnemers een leuk en handig presentje vanwege onze 75e jubileumeditie. En onderweg kunnen onze deelnemers weer genieten van diverse lekkere versnaperingen die door onze sponsors worden aangeboden. Wel vragen we iedereen om met name donderdag en vrijdag extra alert te zijn. Het kan dan heel erg warm worden en het is dan belangrijk om voldoende water te drinken en goed te zijn ingesmeerd tegen de zon.”

Aanmelden
Heb jij je nog niet opgegeven? Doe dat dan alsnog zo snel mogelijk! Deelnemen kost 5 euro per persoon en je kunt je deelnemerskaart kopen bij het VVV in Theater de Bussel. Let op dat je hier alleen kunt pinnen en niet contant kunt afrekenen. Opgeven kan tot dinsdag 6 juni 16.00 uur bij het VVV en anders vanaf 17.30 uur nog last-minute op Sportpark de Contreie. De nieuwe routes zijn te downloaden via www.avondvierdaagseoosterhout.nl