TSC verder in nacompetitie na 1-0 winst op Cluzona

Afgelopen weekend mocht TSC 1 aftrappen voor de eerste wedstrijd in de nacompetitie. Thuis op eigen veld kwam Cluzona op bezoek. Ooit eerder speelde beide teams in dezelfde klasse en was Cluzona meerdere keren de blauw witte de baas. Nu liep het anders. Met de zon hoog aan de hemel en zo’n 600 toeschouwers aan de lijn werd de strijd gestreden. TSC was van meet af aan de betere ploeg en het wachten was op een goal. Pal voor rust was het Bas Blokdijk die de 1-0 op zijn naam mocht schrijven uit een assist van Vincent van Hoof. Een minpunt was wel de zware blessure van Tim Rubenkamp die al na 5 minuten spelen het veld moest verlaten. De 2e helft eenzelfde spelbeeld. Met op het middenveld Bart Dirven als de grote uitblinker. Goalgetter Ruben Maas ooit de grootste plaaggeest met 5 goals op het TSC veld kreeg nu geen voet aan de grond. Jurendel Dorand had hem finaal in de zak zitten. Weer grote pech voor TSC na een te zware tackle moest ook Joury den Boogert het veld ruimen. Onder de toch wel goede neutrale leiding bleef het een sportieve strijd waar geen geel viel te noteren. TSC is dik verdiend door naar de volgende ronde en dat is alle felicitaties waard.

Donderdag avond TSC naar Amstelveen

Amper tijd om de wonden te likken en TSC moet weer vol aan de bak. De 2e ronde wacht en de tegenstander is Sporting Martinus. Nooit van gehoord, ik en u ook niet waarschijnlijk. Jammer voor de trouwe supporters dat TSC zo ver weg moet om de 2e ronde te spelen. Maar Ja, de KNVB beslist. We weten (nog) niets van deze tegenstander.