Thuisvester: 2022 was een prachtig jaar

In de uitzending van Oosterhout Vandaag op Zaterdag blikte directeur-bestuurder van Thuisvester Pierre Hobbelen terug op een mooi 2022. Dit naar aanleiding van het verschijnen van het jaarverslag 2022 van woningcorporatie Thuisvester.

Zo zijn er 600 woningen energiezuinig gemaakt, is Thuisvester gebruik gaan maken van ongeveer 25 elektrische auto’s en wil men tot 2030 ongeveer 2000 woningen gaan realiseren.

Pierre Hobbelen: we hebben extra capaciteit ingezet op het voorkomen van betalingsproblemen bij huurders. Het leven is onzeker en duur, zeker door de hogere energieprijzen en we proberen huurders in een vroeg stadium te helpen.

Pierre Hobbelen liet na de uitzending nog de volgende quote optekenen: “Ik ben enthousiast over de maatschappelijke betrokkenheid van de ORTS, zodat we thema’s als betaalbaarheid en armoede bespreekbaar kunnen maken.”