Wethouder Arnoud Kastelijns opent openbare barbecue- en picknickplaats

Ook zo’n zin in de zomer? Als de zon schijnt is het heerlijk om te barbecueën, maar wat als je geen tuin hebt, of alleen een klein balkon? Sinds dinsdag 25 juli is er een oplossing. De gemeente is verheugd om de opening aan te kondigen van drie openbare barbecue- en picknickplaatsen in Oosterhout. Deze nieuwe voorziening stelt inwoners en bezoekers in staat om te genieten van eten en gezellig samenzijn op drie locaties in de stad. 


Smaakvolle ontmoetingsplekken

Oosterhout, eerst eten! Niets verbindt mensen beter dan lekker eten en aangename momenten samen doorbrengen. De barbecue- en picknickplaatsen in Oosterhoutse parken worden ontmoetingsplekken waar families, vriendengroepen en buurtbewoners kunnen samenkomen en genieten van een heerlijke barbecue of een picknick in het groen.


Drie locaties als pilot


Ter invulling van de motie van de gemeenteraad en verschillende verzoeken van inwoners op doemee.oosterhout.nl hebben Burgemeester en Wethouders besloten om bij wijze van pilot drie openbare barbecue- en picknickplaatsen aan te leggen bij Oosterheide (op het veld naast de moskee aan de Beneluxweg), in het Slotbossetorenpark (nabij fietspad en in de halve ronding) en op het Slotjesveld (nabij skatebaan/ Slotjes-Midden).


Geniet, maar houd rekening met elkaar

De gemeente vraagt alle bezoekers om de natuur en de omgeving te respecteren en de barbecue- en picknickplaatsen schoon en netjes achter te laten na gebruik. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat deze locaties een prachtige mogelijkheid blijven bieden voor inwoners en bezoekers om te genieten van een heerlijke barbecue of picknick. Dus, neem je vrienden en familie mee, breng je favoriete grillgerechten mee en geniet samen van een onvergetelijke zomeravond!