Openluchtbioscoop met hapje en drankje

Op zaterdagavond 9 september bieden Film op locatie en De Cultuurmakerij een zomers filmprogramma aan. Het terras van De Cultuurmakerij wordt omgebouwd tot een openluchtbioscoop waar Fisherman’s Friends: One and All wordt vertoond. Neem je eigen stoel mee of kies een bank op het terras. Vanaf 20.30 uur is de bar open. Het eerste drankje met nacho’s is inbegrepen bij je filmticket.

Muziek, humor en vriendschap staan centraal in het waargebeurde verhaal. Deze film is het vervolg op de eerste film over de belevenissen van het shanty koor uit Cornwall.

Nadat de Fisherman’s Friends met hun traditionele zeemansliederen onverwacht de hitlijsten bestormden, maakt het koor nu hun comeback. Een jaar na hun eerste nummer 1 hit struggelen ze met het uitbrengen van hun tweede album. In One and All moeten ze langs de ups en downs, de valkuilen en verleidingen van hun succes navigeren, terwijl ze tegelijkertijd de groep en hun levenslange vriendschap in stand proberen te houden. En dat met hun grootste optreden tot nu toe voor de boeg: het beroemde Glastonbury festival.

De film start om 21.00 uur op het Galvanitas terrein aan het Wilhelminakanaal Zuid 102. De Cultuurmakerij heeft tevens de beschikking over een grote zaal, dus bij onverhoopt slecht weer zal het programma binnen plaatsvinden.

Kaartverkoop verloopt via www.filmoplocatie.nl.