TSC 1 verder in bekerstrijd

De spelers en trainers, en alles daar omheen, zijn volop bezig met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Zo ook is er al een compleet bekerprogramma gespeeld met mooie en minder mooie uitslagen. TSC verloor dan wel 2 van de 3 wedstrijden . Maar doordat 3 ploegen met evenveel punten gelijk staan telt het onderlinge resultaat en daarin was TSC de beste.
Moerse Boys en TSC zijn dus de 2 teams die doorgaan. Dat de bekerwedstrijden voor de technische staf vooral voorbereidingen op de competitie zijn moge duidelijk zijn.
Thuis tegen Bavel uit de 2e klasse zou gewonnen moeten worden. Een leuke sportieve wedstrijd van beide teams. TSC begon sterk en stond binnen no time op 1-0 door een goal van Jeroen Ooms . Dit na een perfect aangesneden voorzet van Joury den Boogert. TSC kreeg kansen en de doelman van Bavel, oud TSC doelman Glen van Peer, moest alle zeilen bijzetten om de 2-0 te voorkomen.
Uiteindelijk na goed een half uur spelen kwam Bavel steeds beter in haar ritme en viel op dat moment ook de terechte gelijkmaker 1-1.

Na de rust opnieuw een sterker TSC dat tot de 16 goed combineerde maar de afwerking liet te wensen over. Waar iedereen dacht dat de 1-1 ook de eindstand zou worden liep het net even anders. In de allerlaatste minuut nog een uitbraak van Bavel en de 1-2 was een feit. TSC verloor waar een gelijkspel de verhoudingen zeker beter had weergegeven. Maar zoals al eerder aangegeven gaat TSC door naar de volgende ronde door het betere onderlinge resultaat.