Week tegen Eenzaamheid

Van 28 september t/m 4 oktober is landelijk de Week tegen Eenzaamheid. In Oosterhout noemen ze het de Week van de Ontmoeting. Juist in deze week wil de gemeente ontmoeting en verbinding stimuleren om eenzaamheid tegen te gaan.

Daarom hebben ze het concept ‘Ga op Route & Ontmoet’ bedacht om de ontmoetingsplekken in Oosterhout onder de aandacht te brengen. 

Deze route is een samenwerking vanuit alle inloopvoorzieningen in Oosterhout. Onder de flyer en in de bijlagen zit een stempelkaart voor deze ‘Ga op route & ontmoet’.
Elke dag (in de week van de ontmoeting) is er 1 inloopvoorziening open en kunnen mensen langs komen voor een gratis kopje koffie of thee. Bij elke voorziening wordt ook iets extra’s gedaan, ze maken er die dagen echt een feestje van! Wanneer bezoekers 2 of meer stempels hebben, mogen ze met de stempelkaart op een later moment terugkomen voor een gratis kopje koffie of thee. De stempelkaarten liggen bij alle inloopvoorzieningen klaar. AGENDA KLIK HIER!

Wij hopen op een gezellige week!