Kaaiendonks CarnavalSpektakel: Maok ut mee!

Na het daverende succes van de eerste editie organiseert de Stichting Oosterhoutse Gildefeesten op 4 februari a.s. opnieuw het Kaaiendonks CarnavalSpektakel.

Kaaiendonks CarnavalSpektakel

De tweede editie van het Kaaiendonks CarnavalSpektakel op de zondag voor carnaval belooft wederom een bruisend, carnavalesk en muzikaal spektakel te worden van, voor en door carnavalsvierders van alle leeftijden. Speciaal voor dit spektakel is een uniek Kaaiendonks CarnavalSpektakel Orkest samengesteld onder leiding van Waldo van Wijk met meer dan 50 muzikanten van diverse Kaaiendonkse kapellen. Zij brengen klassieke meezingers van alle tijden, waarvan deels met een zanger(es). De muziek wordt afgewisseld door diverse carnavaleske intermezzo’s.

Voor jong en oud

Hoewel het grootste gedeelte van de kaarten als staplaats in de zaal wordt verkocht is er ook een beperkt aantal zitplaatsen op het balkon. Het balkon is bereikbaar met een lift, maar er dienen nog wel een klein trapje genomen te worden om de zitplaats te bereiken. Nieuw dit jaar is verder de speciale kinderbar en de diverse kinderactiviteiten in de foyer! Wat ook nog goed is om verder te weten: een deel van de kaarten wordt ingezet in de strijd tegen eenzaamheid onder Oosterhouters via Stichting Met Je Hart.

Maok ut mee!

Het Kaaiendonks CarnavalSpektakel wordt gehouden op 4 februari 2024 vanaf 14.00 uur in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Het officiële programma duurt ongeveer tot 16.30 uur waarna er een gezellige after-party in de foyer zal plaatsvinden. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via Theater de Bussel en de Oosterhoutse Feestwinkel in winkelcentrum Arendshof. Kaarten voor volwassenen kosten 12,50 euro per stuk en voor kinderen 5 euro per stuk. Alle bezoekers ontvangen bovendien een leuk aandenken aan deze editie van het CarnavalSpektakel!

(Foto Maanders Fotografie)