VV Oosterhout simpel langs TSV Gudok

Zondag 12 november stond de wedstrijd TSV Gudok tegen VV Oosterhout op het programma. TSV Gudok won vorige week van een sterk Zigo en VV Oosterhout had zijn handen vol aan VV Trinitas Oisterwijk en speelde gelijk. De derde klasse dit jaar is een klasse waar ieder team kan winnen en verliezen. Vandaag was na 90 minuten VV Oosterhout te sterk voor TSV Gudok en gingen de punten mee naar Oosterhout.

De eerste helft ging in het begin gelijk op het eerste schot op doel van Krystian Burzinski kwam zelfs van de voet van een TSV Gudok speler. In de 5de minuut was het Anouar Moukouh die het eerste schot afvuurde op de TSV Gudok goalie zijn schot ging echter rechts naast. Het duurde tot de 18de minuut eer de keeper van TSV Gudok weer getest werd door de hardwerkende Danny Hoefnagels. In de tussentijd hadden we een hardwerkend VV Oosterhout gezien waarbij het aan inzet en creativiteit niet ontbrak. Jammer genoeg kwam de laatste pass net niet aan. In de 34ste minuut een mogelijkheid voor TSV Gudok, Krystian stond echter zijn mannetje. In minuut 41 nog een kans voor Diae Abjij, op aangeven van de steeds beter in vorm Anouar, de keeper was echter een onneembare vesting op dat moment. Net voor rust nog een kans voor Anouar zijn inzet ging echter links naast.

In de rust werd Danny vervangen door Lucas Barbosa Brito met de beter op dreef komende Jonathan Yuya en Anouar kon Lucas gevaar stichten in de TSV Gudok defensie. De Tilburgse ploeg kon steeds minder onder de Oosterhoutse druk uitvoetballen en het wachten was op de eerste Oosterhoutse treffer. Nadat Jonathan in de 63ste minuut nog stuitte op de keeper, kon hij een minuut later toch juichen. Anouar ging goed door op rechts en de snoeiharde schuiver van Diae spatte uiteen op de handschoenen van de keeper maar Jonathan was er als de kippen bij om de afgeslagen bal tegen de touwen te jagen 0-1. De spelers van TSV Gudok dachten aan buitenspel maar hun assistent wuifde dit terecht weg, chapeau zou vaker mogen als het zo is. Het duurde tot de 83ste minuut eer Lucas op aangeven van Diae de 0-2 scoorde en zo de wedstrijd op slot kon gooien. Sofyan Asrih verving in de 67ste minuut Martijn Scheepers prima. Martijn moest met een, naar het zich laat aanzien, vervelende blessure het  veld verlaten, hopelijk valt het mee voor Martijn.

Donderdag gaat VV Oosterhout voor de derde keer op rij proberen de uitwedstrijd tegen WSJ te spelen en zondag 19 november speelt VV Oosterhout om 14.00 uur thuis tegen Zigo.