TSC JO19-1 gaat 1e divisie landelijk spelen

Na ruim 45 jaar gaat de hoogst spelende jeugd van TSC wederom op het hoogste niveau voetballen. Onder leiding van hoofdtrainer Dennis Marijnissen werd dit prachtige succes behaald.

Uit de laatste 2 wedstrijden voor de jaarwisseling moest TSC nog minimaal 1 punt halen. Het waren er dus afgelopen zaterdag zelfs 3. En dat tegen koploper en kampioen sc ’t Zand. TSC had de overhand maar kon voor alsnog niet scoren. Gelukkig was de verdediging weer perfect in orde. Na de rust een ontketend TSC dat perse wilde winnen. Uit een vlijmscherpe counter was het Soulyman el Bouazati die Damin Abdellaoui wist te bereiken die op zijn beurt de 1-0 onberispelijk binnen schoot. Even later zag het talrijk opgekomen publiek Soulyman na een prachtige combinatie de dik verdiende 2-0 scoren . De zware strijd was gestreden, het feest kon los barsten. Het wordt veel reizen na de winterstop. Maar niets is toch mooier dan tegen Feyenoord en dat soort ploegen te gaan spelen.