Trainer John Janssen en Neerlandia’31 gaan samen door

Het bestuur van Neerlandia’31 is blij om te melden dat het contract met trainer, John Janssens, met succes met een jaar is verlengd. Technisch Bestuurslid Wesley Konings: “Het afgelopen jaar heeft John bewezen een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het team. Zijn aanpak heeft niet alleen geleid tot positieve resultaten op het veld, maar heeft ook bijgedragen aan de individuele groei van onze spelers. We zijn verheugd te zien dat het team niet alleen in goede conditie verkeert, maar ook een duidelijke structuur op het veld heeft ontwikkeld.

De positieve dynamiek en de professionele aanpak van John hebben een stimulerend effect gehad op het hele team, resulterend in een sfeer van samenwerking en vastberadenheid. We kijken uit naar de voortzetting van deze succesvolle samenwerking en zijn ervan overtuigd dat onder zijn leiding een mooi resultaat gehaald kan worden.”