Laatste Brazilian Blend van 2023

Donderdagavond van 21.00 tot 22.00 uur met herhaling op zondag 21.00 uur, presentatie Fred Polet, techniek Ronald Diemer

Wat was het een bewogen jaar, niet alleen vanwege alle ellende die zich in de wereld afspeelt, maar ook vanwege de vele Braziliaanse artiesten die in één jaar tijd overleden zijn. Fred zal er even bij stilstaan in de komende uitzending.

Maar hij gaat u ook weer veel nieuws laten horen, zoals het schitterende debuut album van de “Nederlandse” band Cantorias en een aantal nieuwe singles van o.a. Affonsinho, van Márcio Celli, Fernando Temporão, Simone met Ney Matogrosso en van Luis Felipe Gama met Jacque Falcheti die komende maand optreedt in Amsterdam.

Fred en Ronald bedanken u voor alle Brazlilian Blend’s die u heeft beluisterd in het afgelopen jaar en voor alle likes en reactie’s die zij via o.a. Facebook bereikten, niet alleen uit Nederland, maar overal vandaan. Fatastisch, zoveel belangstelling ! De programmamakers wensen u een gezellig Oud & Nieuw en een gezond en gelukkig 2024 ! Brazilian Blend op ORTS radio, iedere do/zo om 21:00 uur.