Oosterhoutse familie in SBS6 programma: “Camping De Wildernis”

De Oosterhoutse familie Kablau doet mee aan het nieuwe programma van Johnny de Mol op SBS6. Wil je weten hoe zij erin staan, luister dan naar het interview van Axel Kruse van de ORTS op 18 december met twee van de Oosterhoutse deelnemers. https://orts.nl/radio-programma-gemist/?id=14684283&dt=20231222

In het realityprogramma “Camping De Wildernis” verwelkomt reisleider Johnny de Mol vier Nederlandse gezinnen die gewend zijn aan kamperen in Nederland. Ze verblijven twee weken op een Nederlandse camping, maar met een groot verschil: deze camping bevindt zich midden in de wildernis van Botswana.

De gezinnen maken kennis met avontuurlijke activiteiten, van nachtelijke safari’s tot slapen in het wild, en worden uitgedaagd om zoveel mogelijk wilde dieren te fotograferen. De zeldzaamheid van het dier bepaalt het geldbedrag dat ze verdienen.

Het programma volgt de gezinnen in hun kampeerervaring, de uitdagingen van het leven in de wildernis en hun reis buiten hun comfortzone. Na acht afleveringen wint het gezin dat het meeste geld heeft verzameld en gaat naar huis met het viervoudige van dat bedrag. “Camping De Wildernis” is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6 en direct na de uitzending beschikbaar op Prime Video.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Danny Weijman/Talpa