Klassiek Allerlei Eindejaars Special !

Zondag a.s., oudejaarsdag, van 10.00 tot 12.00 uur kunt u twee uur lang luisteren naar Klassiek Allerlei op de ORTS met een leuke quiz.

Het programma wordt verzorgd door René Dijkstra en Pieter Kerkhof. Tijdens het programma houden zij quiz met mooie prijzen aangeboden door diverse Oosterhoutse bedrijven zoals: Tuincentrum Kees van Leijsen, Jumbo (Arkendonk), Vishandel Pooyé, De Graaf Logistics en Paradijs Oosterhout.

Er wordt passende muziek gedraaid, van pop tot klassiek. Ook gedichten, wijsheden en wensen voor het nieuwe jaar zult u horen. U kunt de programmamakers bellen tijdens de uitzending (0162-5625620) om uw muzikale wensen kenbaar te maken.

Het team Klassiek Allerlei bestaat uit; Presentatie – Johan Westra en René Dijkstra. Techniek – Pieter Kerkhof en Marja Coolen. Zij wensen u een gelukkig, gezond en luisterrijk 2024 toe.