Lichtjestocht Kruidenbuurt op 6 januari 2024

Ga eens kijken overmorgen in de Kruidenbuurt, het beloofd gezellig te worden. Meer weten, luister dan naar ons interview met een van de organisatoren. https://orts.nl/radio-programma-gemist/?id=14679483&dt=20231214

Op 6 januari 2024 organiseert de Kruidenbuurt een lichtjestocht, die start vanaf het schoolplein van de Rubenshof aan de Kruidenlaan om 19.00 uur. De tocht duurt ongeveer 60 minuten en de deelnemende fietsen zijn versierd met lichtjes.

De route gaat langs stempelposten, vrolijk verlichte tuinen waar buurtbewoners iets gezelligs hebben georganiseerd. Na de tocht keren de deelnemers terug naar school, waar de kinderen lekkernijen en drinken krijgen, en een fee een mooi sprookje vertelt. Na het feest gaan de kinderen naar bed, waarna de ouders nog een gezellige avond hebben voor volwassenen, met hapjes en drankjes in de buurt.

Foto: Kruidenbuurt