De Nieuwe Dag “het Rouwcafé” 18 januari.

Met als gespreksleider Anielka van GGZ Breburg.

Volgende week is het dan zover, de eerste bijeenkomst van het Rouwcafé bij Nieuwe Dag. Na aanleiding van onze workshop Rouw en Verlies vorig jaar kwam van de bezoekers van de workshop de vraag voor het opstarten van een Rouwcafé. Een laagdrempelige manier om lotgenoten te ontmoeten in een ontspannen setting waar niets moet en alles mag. Want wie begrijpt jou nou beter dan iemand die iets gelijksoortigs heeft meegemaakt. 

Voel je vrij om langs te gaan donderdag 18 januari tussen 10:00 en 12:00 als je daar behoefte aan hebt. Misschien vind je het fijn om na het overlijden van een dierbare eens even je hart te luchten, of misschien zit je nog in het ziekteproces van een ongeneeslijke ziekte van je dierbare, ook dan ben je van harte welkom.

Lotgenoten ontmoeten en even kletsen met een lach en een traan. Het rouwcafé is er voor alle leeftijden. Geen inschrijving nodig . Consumpties voor eigen rekening