Sluitingsdatum 19 januari !

Nomineer jouw favoriet dus nu voor de Oosterhoutse Cultuurprijs!

Cultuur verdient erkenning en jij hebt tot en met 19 januari 2024 de kans om jouw favoriet voor de Oosterhoutse Cultuur- of Stimuleringsprijs 2023 voor te dragen!

Hoe? Bezoek www.theek5.nl/cultuurprijs-oosterhout en geef duidelijk aan wie of wat je nomineert en waarom. Het kan een persoon, vereniging, organisatie of activiteit zijn die zich op bijzondere wijze inzet voor cultuur in Oosterhout.

Waarom? Alle genomineerden, jong en oud, maken kans op deze prijzen die erkenning bieden aan hun toewijding. De winnaars worden op 12 mei 2024 bekendgemaakt in Stadstuin de Schelp, tijdens de opening van het culturele zomerseizoen.

Draag nu je favoriet voor en help de jury bepalen wie deze waardering verdient!