Brazilian Blend vanavond op ORTS radio.

Heerlijke zwoele muziek met een Braziliaans tintje. LUISTER iedere do en zo om 21:00 uur. https://orts.nl/radio/

De mannen van Brazilian Blend zijn er ook deze week weer met een heerlijk programma, met tropische klanken. Heel veel nieuwe muziek EN een primeur: De nieuwe single van Toco. De derde op rij van zijn nieuwe album dat in april gaat verschijnen. Hij werkte ook mee aan de nieuwe single van Ella and the Bossa Beat die net een paar dagen uit is, en die is er natuurlijk ook bij.

Zo ook een nieuwe single van João Donato waarop zijn zoon Donatinho meedoet en een nieuwe single van Almério met Maria Bethânia die alles te maken heeft met een Braziliaase soap serie, iets waar men in Brazilië dol op is ! Verder nog een heerlijke zoete track van Theo Bial’s nieuwe EP “2023”.

En over de zoete instrumentale plaat gesproken, die is er natuurlijk ook weer en is deze week van Gao’s piano en de Ipanema strings waarvan Fred ‘t liefst nog een dozijn van die heerlijke 60-er jaren lp’s zouden willen ontdekken, maar die bestaan helaas niet !

Het lied van de maand neemt Cantorias deze week voor z’n rekening, een “Nederlandse” band met Braziliaans repertoire, 4 zangeressen en 4 muzikanten waar we in dit land trots op kunnen zijn ! En buiten dit alles natuurlijk nóg veel meer!

Ons advies luidt dan ook: “Gewoon luisteren” ! Brazilian Blend op ORTS radio is er iedere do/zo om 21:00 uur. https://orts.nl/radio/