Kaaiendonks CarnavalSpektakel: Maok ut mee!

Na het daverende succes van de eerste editie organiseert de Stichting Oosterhoutse Gildefeesten op 4 februari opnieuw het Kaaiendonks Carnaval.

Op 4 februari 2024 organiseert de Stichting Oosterhoutse Gildefeesten de tweede editie van het Kaaiendonks CarnavalSpektakel in Theater de Bussel aan de Torenstraat. Het belooft een bruisend evenement te worden met een uniek Kaaiendonks CarnavalSpektakel Orkest onder leiding van Waldo van Wijk en meer dan 50 muzikanten. Het programma, van 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur, omvat klassieke meezingers, zang, en carnavaleske intermezzo’s.

Nieuw dit jaar zijn een speciale kinderbar en diverse kinderactiviteiten in de foyer. Een deel van de kaartopbrengst wordt ingezet tegen eenzaamheid onder Oosterhouters via Stichting Met Je Hart. Na het officiële programma is er een gezellige after-party in de foyer met DJ Ad Haarbosch.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Theater de Bussel en de Oosterhoutse Feestwinkel. De prijs voor volwassenen is 12,50 euro en voor kinderen t/m 11 jaar 5 euro. Mis dit feestelijke spektakel niet en “Maok ut mee!”

Bron Foto: Maanders Fotografie