Kom radio kijken in Theek5, iedere zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur

Oosterhout Vandaag op Zaterdag live vanuit het lezerscafé van de Bibliotheek Theek 5 met interessante gasten.

Zaterdag 20 januari ontvangt presentatrice Dolly van Dijk als eerste gasten Dieuwke Stellinga en Willem Simonis. Zij zijn eigenaar van het Raadhuis en de Schattelijn te Geertruidenberg en gaan die ombouwen tot hotel respectievelijk hotel, restaurant en theater.

Daarna schuift Christa Uithol, hoofd Wonen van Thuisvester, aan. Zij geeft o.a. uitleg over Klik voor Wonen en wachtlijsten voor sociale huurwoningen.

Laatste gast in het eerste uur is Poeya Mohtadili. Hij is eigenaar van tandartsenpraktijk Mondhuys en vertelt over de terugkeer van de schooltandarts in Oosterhout.

In het tweede uur schuiven Bas Hoedemakers en Sofie aan. Na 40 jaar Merlijn zwaaien zij af. Vervolgens vertelt Theo van Kuijck over bijzondere oplossingen voor afvalproblemen.

De afsluiting van het programma wordt verzorgd door Theo Poortvliet, scheidend voorzitter van de Kaaise Dweildag en hij heeft toegezegd dat er live muziek gemaakt gaat worden.

De uitzending is van 14.00 tot 16.00 uur vanuit het Lezerscafé van Theek5. Techniek is in de vertrouwde handen van Afshin.