Lachen in De Schelleboom

Stand-up comedy in De Schelleboom Oosterhout Lacht

MC Saïd el Hassnaoui, onze Meester van de Comedy, presenteert opnieuw een mix van nieuw talent en ervaren professionals. Het is alweer het 9e seizoen van Oosterhout Lacht, dé enige echte stand-up comedy middag in Oosterhout, en een vaste waarde in het programma van De Schelleboom.

Verschillende artiesten hebben het podium betreden om je flink te laten lachen, en velen zijn later teruggekomen met avondvullende shows. Bereid je voor op een middag vol hilariteit, daverende lachsalvo’s en luid applaus! De comedians staan te popelen om je te trakteren op hun nieuwste grappen en ze zijn vastberaden om je lachspieren flink te laten werken. Beslis mee of ze schitteren in de spotlights of terug moeten naar de tekentafel, want jouw lach bepaalt het succes! De laatste 20 stoelen zijn nu in de verkoop gegaan, dus grijp snel je kans als je niet tot maart wilt wachten!

Oosterhout Lacht Zondag 28 januari | Aanvang 14:00 Ticket boeken via De Schelleboom