Albert Heijn Arkendonk vernieuwd!

De winkel in Arkendonk, Dommelbergen is ondertussen weer open na een week van verbouwingen. Bij de opening was het gezellig druk. Supermarkt manager Marcel Goossens zegt veel positieve reacties te krijgen. Vooral de extra ruimte en het grote versaanbod vinden klanten fijn.

De hele verbouwing is circulair uitgevoerd en de vernieuwde winkel is energiezuinig. Overal hangt ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt. Dat levert een flinke energiebesparing op. Albert Heijn Arkendonk heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries aan de Goederenbank De Baronie geschonken. Het ging om bijna tachtig volle kratten. “Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien hebben we een plezierige samenwerking met de Goederenbank. We vinden het fijn om zo dit goede doel extra te kunnen helpen”, aldus de supermarktmanager. 

Albert Heijn aan Arkendonk 53 in Oosterhout is open op maandag tot en met zondag van 8:00 tot 21:00 uur. De winkel beschikt over ruime parkeergelegenheid en parkeren is gratis. 

Wil van Abeelen (ooit de eerste supermarktmanager) en Hans van Eert (vanaf nu met pensioen) knipten samen het lint door