Carnaval met Nieuwe Dag 

Vrijdag 9 februari van 13:30 tot 16:00 

Samen Carnaval vieren met Nieuwe Dag! Er is o.a. livemuziek en een stoelendanscompetitie met leuke prijsjes. Voor de livemuziek komt ‘t Simpelfonisch Orkestje. Dit is een enthousiaste dweilband uit ons eigen Oosterhout. Zij spelen al vanaf 2 augustus 1982.

’t Simpelfonisch Orkestje is muzikaal herkenbaar aan uptempo all-time classics, afgewisseld door echte feestnummers. En nu dus met carnavalskrakers! Met hun witte tenue en knalrode slipjassen zijn ze direct een eyecatcher op ieder evenement.   

Stof je feestneus af en trek je gekste outfit aan, want bij Nieuwe Dag vieren ze carnaval op z’n best!
 Wil je dit niet missen? Schrijf je dan in door een mail te sturen naar nieuwedag@actiefzorg.nl

Inschrijven kan tot en met maandag 5 februari.