Oosterhouts Judosucces in Terheijden en Kaatsheuvel!

Judoka Colin van Loon en Ruben Soeters van Bliemer Arashi Sport waren 21 januari jl. goed voor GOUD op het Judo Bond Nederland Langstraattoernooi in Kaatsheuvel. Een week eerder werden 12 eerste plaatsen gewonnen op het jaarlijkse judotoernooi bij JV Haragei te Terheijden.

Judovereniging Haragei in Terheijden, het toernooi werd gehouden in de sportzaal van Cultureel centrum De Cour, met ouders op de mat bij de warming-up, muziek, dans en plezier voor iedereen bij de prijsuitreiking. De 1e prijs ging naar Bodhi en Denz Donkers, Sam Speekenbrink, Loek van Hassel, Tibo Cats, Evi van Bekkum, Nicky Cheung, Jax van Gils, Tijn Verstraten, Thijs Schoenmakers, Colin van Loon en Jens de Vries. Ook werden 11 tweede plaatsen en diverse medailles gewonnen op weg naar de gouden 500 puntenbeker.

In Kaatsheuvel was Ruben Soeters succesvol bij de onder 15, op het officiële Judo Bond Nederland-toernooi, met vijf overwinningen en indrukwekkende technieken. Andere Arashi-leden behaalden ook mooie resultaten.

Volgende week is Arashi dus in Tilburg bij de Judo Bond Nederland op het Kruikentoernooi. Het volgende 500 puntentoernooi is in maart in de Haagse Beemden Breda.

Sinds kort is er op zaterdagmorgen Peuter-Ouder judo bij Arashi. Meer info www.budokwaiarashi.nl

Bron foto: Bliemer Arashi Sport