Het Snotnarrenlied voor Kaaikes

Zing mee, de tekst staat hieronder.

OCS presenteert “De Snotnar” voor alle kinderen in Oosterhout. Een herkenbaar lied waarbij alle snotnarren en snotnarinnekes zich thuis voelen in het Kaaiendonks carnavalgedruis.

Het nummer is speciaal is geschreven voor het Oosterhoutse kindercarnaval. Het nummer zal voortaan overal te horen zijn waar Kaaike binnenkomt. Natuurlijk moeten ook de carnavalskapellekes het nummer instuderen.

Jelle van Biert en Thomas Vink verzon de melodie. Ton Biemans schreef de tekst, Remco de Bont en Bram Cardon de muziek. Boukje de Jong heeft het nummer ingezongen en zij werd begeleid door Remco de Bont (trombone), Danny Baars (trompet), Han Wouters (drums), Davey Mekes (sousafoon), Paul Taks (tenorsaxofoon) en Floris Boom (altsaxofoon). Triple Moon Studios van Martijn Kerkhofs heeft het geheel ten slotte gemixt.

Bron Video en tekst OCS