ORTS zoekt UW verhalen en foto’s

Voor de viering van de 80 jarige bevrijding van Oosterhout en de kerkdorpen Den Hout, Dorst en Oosteind, hebben wij uw medewerking hard nodig. Help mee !!

Gedurende week 44, eind oktober, begin november dit jaar, wanneer Oosterhout 80 jaar geleden werd bevrijd, laat de ORTS de verhalen van Oosterhout horen en zien uit die tijd. Wij zoeken dus mensen die hun verhalen uit de oorlogstijd met ons willen delen in beeld en geluid maar vooral ook verhalen.

Wij zoeken foto’s en filmbeelden uit die tijd die wellicht nog bij Oosterhouters in de kast liggen.

Heeft u zelf een verhaal wat u zou willen vertellen, over onderduikers in Oosterhout b.v. of de komst van de Duitsers, of de geallieerden of gewoon een persoonlijk verhaal. Bel ons dan op 06 – 26536528 of mail naar marja.coolen@orts.nl. Wij komen graag eens langs om te praten.