Stichtingenmarkt tijdens de feestelijke seizoens opening van Brabants Museum Oud Oosterhout, op 7 april.

Voor stichtingen uit Oosterhout en omgeving organiseert Museum Oud Oosterhout een gezellige buitenmarkt met kramen en veel bezoekers tijdens de opening van het nieuwe museum seizoen want de toegang voor bezoekers is die dagen Gratis.

Het doel is natuurlijk om je stichting op deze manier bij de bezoekers onder de aandacht te brengen door middel van promotiemateriaal en informatie. Natuurlijk biedt de markt ook de mogelijkheid de onderlinge betrokkenheid en samenwerking tussen stichtingen te versterken.

Voor bezoekers is de toegang deze dagen gratis. De openingstijden zijn van 11.00 uur tot 17.00 uur. Dus ben je verbonden aan een stichting in Oosterhout, dan kun je je aanmelden bij: info@brabantsmuseumoudoosterhout.nl. Graag met vermelding van de naam van de stichting, e-mailadres en contactpersoon met telefoonnummer. De kraam van 2 x 0,8 meter is te huur voor € 21,00 excl. btw. Er zijn maximaal 20 kramen beschikbaar. De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst en dient voor 3 maart binnen te zijn. Voor meer informatie: 0162 426815.

Bron: Brabants Museum Oud Oosterhout