Dennis de Bruijn committeert zich aan het beleidsplan van VVO.

“Met plezier presteren van mini-pupil tot zondag1”.

Voor het seizoen 2024/2025 wordt Dennis de Bruijn de nieuwe trainer van VV Oosterhout’s zondag 1-team, ter vervanging van Stijn Biemans. Dennis, een 52-jarige Goirlenaar, brengt aanzienlijke sportervaring mee, met een achtergrond bij GSBW en ervaring in België.

Hij bezit een UEFA B-licentie en heeft gewerkt als sportinstructeur en fit20-franchiseondernemer. Momenteel is hij sport pedagogisch medewerker op basisscholen. Zijn voetbaltrainerscarrière omvat clubs als SC ‘t Zand, Willem II, RKSV Sarto, TSV Gudok, GSBW, en VV Viola.

Dennis zal zijn bijdrage gaat leveren aan de uitvoering van het beleidsplan van VV Oosterhout: “Met plezier presteren van mini-pupil tot zondag1”. Met als doel om zoveel mogelijk Oosterhoutse spelers de kans te bieden om in de zondag 1 te spelen.

VV Oosterhout heeft vertrouwen in zijn bijdrage aan het uitvoeren van hun beleidsplan en wenst Dennis veel succes in het komende seizoen.

Bron Foto VVO: Dennis de Bruijn en Penningmeester Minet Verlaat