Brazilian Blend

Een uurtje tropische klanken bij de ORTS donderdag – en zondagavond van 21.00 tot 22.00 uur.

Deze week in Brazilian Blend weer veel heerlijke relaxende muziek, o.a. een plaatje van Roberta Sá dat u wellicht carnavalskriebels bezorgt, een nieuwe opname van Leo Middea die meedoet aan de voorrondes van het Eurovisie Songfestival in Portugal, erg verrassend! Ook nieuwe singles van Leo Cavalcanti met Caetano Veloso en van Renato Novaes.

Tevens een mierzoete instrumentale plaat met een lied van Henri Mancini dat in Australië werd opgenomen. En een nieuw lied van de maand en uiteraard worden de concerten van februari met u doorgenomen.

Buiten dit alles hebben we weer oorstrelende muziek van b.v. Ceumar, Márcio Faraco, het mannenkwartet Os Cariocas dat al in 1942 werd opgericht, Djavan gaat u zelfs twee keer horen, Mariana de Moraes, kleindochter van de beroemde tekstdichter en componist Vinicius de Moraes, en verder Astrud Gilberto en het Tamba Trio. Wilt u eens andere muziek op de radio horen, stem dan af op ORTS radio op do/zo om 21:00 uur voor Brazilian Blend, want die Brazilianen zijn erg goed in muziek maken !

Leo Cavalcanti