“Golden Girls” van Oosterhouts zijn echte trouble shooters.

Nu het tweede seizoen weer vier weken lang, iedere dinsdag een nieuwe postcast waarin de meiden verschillende problemen van inwoners oplossen binnen 24 uur. Zij nemen ons mee op hun avonturen. Luister mee!

Wat ontstond als een ‘grapje’ is uitgegroeid tot een heuse podcast  Simone Maas en Lotte Janssen begonnen ruim twee jaar geleden aan een baan bij de gemeente Oosterhout als young professional communicatie. De meiden hadden de ambitie om te kijken naar andere communicatiekanalen om informatie te delen met inwoners en ondernemers. Een podcast maken kwam al snel als een van de eerste ideeën naar boven. Met als inspiratie collega Marcel, die de meiden altijd als grapje ‘golden girls’ noemde en met hulp van Sander de Heer is het idee uitgegroeid tot een succesvol concept.

https://open.spotify.com/show/5wCNVf6Rm5udkwsilN1Jvn