Braziliaanse carnavals klanken bij de ORTS

Brazilian Blend donderdag avond van 21.00 tot 22.00 uur

Deze week in Brazilian Blend is er natuurlijk carnavalsmuziek en daarom slaan de samenstellers deze keer “het lied van de maand” en “de zoete instrumentale plaat” voor één keer over.

Er klinken in het programma dus wat meer decibellen dan u gewend bent en u kunt luisteren naar artiesten die u niet zo vaak hoort bij Brazilian Blend zoals b.v.Orlando Morais, Ivete Sangalo, Leo Russo en anderen.

En…….. een primeur in Nederland van een nieuwe carnavals single van Toco ! De Braziliaanse muzikant en producer Tomaz di Cunto is beter bekend onder de naam Toco.

Het programma wordt aangekleed met wat straat en carnavalsgeluiden uit Brazilie waarmee u zich even in dat verre tropische land waant tijdens hun zomer met carnaval. In Rio de Janeiro is het deze week zo tegen de 30 graden is en dat is erg gezellig om carnaval buiten op straten en pleinen te vieren ! Brazilian Blend is iedere week op do/zo om 21:00 te horen op ORTS radio.