Joost Cornelisse benoemt tot ‘Minister van Staat’

Uitgereikt door het bestuur van de OCS.

Na 17 jaar zich voor de volle 1111% ingezet te hebben voor het Kaaiendonkse Carnaval neemt Joost Cornelisse afscheid als bestuurslid van OCS De Smulnarren. Sinds 2008 was Joost verantwoordelijk voor de functie van penningmeester en zag er binnen zijn rol op toe dat alles rondom Stapbonnen, prijzengeld, droge horeca op de markt en alle andere financiële zaken rondom Carnaval in goede banen werden geleid. Joost loopt warm voor alles dat rood en groen ademt, is daarin niet te remmen en kent geen nee. Daarom heeft het bestuur van OCS De Smulnarren unaniem besloten Joost Cornelisse te benoemen tot:

‘Minister van Staat’

De eretitel ‘Minister van Staat’ vloeit voort uit een oude structuur van de carnavalsstichting. Personen die een lange tijd als bestuurslid hadden gediend kregen bij hun afscheid voor bewezen diensten de persoonlijke eretitel ‘Minister van Staat’. Vorig jaar ging afscheidnemend bestuurslid Toine Huisveld hem voor. We hopen dat Joost net als eerdere ‘Excellenties’ met dezelfde titel het OCS-bestuur en de Smulnarren blijft bijstaan met hand- en spandiensten bij het organiseren en faciliteren van carnaval in Kaaiendonk.

Dank, dank, 1000 x dank Joost. Geniet deze Carnaval als bestuurslid nog met volle teugen van alle leut die onze straten kleurt.