Start werkzaamheden Wolvendonk, Berendonk en speelveld Lijndonk  

Wat staat de bewoners te wachten?
Op maandag 19 februari wordt gestart met de werkzaamheden. Veel bomen worden vervangen door nieuwe bomen en plantvakken worden opnieuw ingericht met heesters en gras. Ook de bestrating wordt vervangen. In de Berendonk tussen de huisnummers 40 t/m 56 en 35 t/m 55 worden twee rioolstrengen vervangen. Het veld aan de Lijndonk zal worden ingericht als speelveld.

De werkzaamheden beginnen in de Wolvendonk en zullen in 5 fasen worden uitgevoerd en zijn dan rond 5 april gereed. In de Berendonk wordt gestart rond 18 maart ook in 5 fasen uitgevoerd. Gereed rond 14 juni gereed. Het speelveld aan de Lijndonk zal in de periode vanaf 4 maart tot5 april plaats gaan vinden.

Het planten van het nieuwe groen in de Wolvendonk en Lijndonk gebeurt voor 1 april 2024 (plantseizoen voorjaar 2024) en het planten van het groen in de Berendonk vanaf 15 november 2024 (plantseizoen najaar 2024). In de Berendonk worden dan Afrikaantjes ingezaaid tot het nieuwe groen in het najaar geplant kan worden.

Voor bewoners is het belangrijk om te weten dat C-Infra de werkzaamheden uitvoert doordeweeks tussen 7.00u en 17.00u. Er wordt dan gebruik gemaakt van materieel dat geluid en trillingen veroorzaakt. De gemeente en C-Infra proberen zoveel mogelijk hinder te voorkomen, dit zal echter niet altijd mogelijk zijn. Zij vragen uw begrip hiervoor.

De gemeente en Thuisvester hebben de werkzaamheden in de openbare ruimte en de renovatie van de woningen in de Donkenbuurt op elkaar afgestemd. Dit om de overlast van alle werkzaamheden zoveel als mogelijk te beperken.

Voor meer informatie kijk op https://www.oosterhout.nl/inwoners/openbare-ruimte/projecten/herinrichting-berendonk-en-wolvendonk.

Vragen?

  • Voor vragen over deze werkzaamheden aan de gemeente: Dhr. A. Leemans, via telefoonnummer 140162 of via emailadres a.leemans@oosterhout.nl
  • Vanuit C-Infra is de uitvoerder, de heer P. van Loon, de contactpersoon. U bereikt hem op: 06-20822811 of per e-mail: Patrick@c-infra.nl.