Werkzaamheden starten19 februari in Slotjes Oost

Aan alle bewoners van de Spijtenburgstraat, Van Oldeneellaan 51, Van Boischotlaan 24, 26 en Apollolaan 12 t/m 40 hebben van de gemeente een bewonersbrief gekregen waarin staat te lezen dat met fase 2 van de werkzaamheden Spijtenburgstraat zal worden begonnen

Vorig jaar zijn er in de middenstrook bomen aangeplant. In het ontwerp is aangeven dat er in de trottoirs op diverse locaties bomen en heestervakken aangelegd zouden worden. Deze werkzaamheden konden nog niet uitgevoerd worden door de aanwezigheid van kabels en leidingen. De kabels en leidingen zijn afgelopen zomer verlegd waardoor er voldoende groeiplaats is ontstaan voor de bomen en heesters. Het planten van de bomen en heesters wordt nu uitgevoerd.

De werkzaamheden starten op maandag 19 februari 2024 en duren naar verwachting twee weken. Ze worden uitgevoerd door Aannemersbedrijf van Wijlen b.v. uit Sprang-Capelle.

Voor vragen aan het aannemersbedrijf is de uitvoerder dhr. W. van der Pluijm bereikbaar op: 06-42550385 De toezichthouder van de gemeente is Dhr. A. Van Groesen, hij is bereikbaar op nummer: 06-39893169   Indien A. van Groesen niet bereikbaar is Dhr. R. Overes. Hij is bereikbaar op nummer: 06-55750485

Het ontwerp is nogmaals bijgevoegd bij deze brief.