Bakkertje Bart, Werner, bedankt!

Bakker Bart blijft als winkel in Oosterhout, maar Werner Diepstraten gaat een andere uitdaging aan.

Bakkertje Bart, zo noemt Werner zichzelf als hij ‘s morgens al heel vroeg aan het bakken is en zijn activiteiten en aanbiedingen van die dag, via facebook met heel Oosterhout deelt.

Zaterdag 2 maart is het na 23 jaar zijn laatste Bakker Bart dag. Werner had dit uiteraard nooit vol kunnen houden zonder zijn gezin Angelique, Davy en Michelle. Maar het succes van de Bakker Bart franchise formule in Oosterhout is ook te danken aan alle medewerkers door de jaren heen.

Zaterdag hoort u meer over de redenen achter deze beslissing en het nieuwe avontuur wat er in de planning staat. Johan Westra heeft Werner uitgenodigd om zijn verhaal te doen in de uitzending van Oosterhout Vandaag op Zaterdag om 15.00 uur. Kom kijken bij Theek5 in het leescafé.