VASTWEL deze week

Vanaf 19 februari kun je in de Kloosterdreef weer genieten van een foto expositie.

Dit jaar maakte fotograaf Hans Keur portretten in het thema ‘Wat we niet delen’. Wat deel je wel en wat “vergeet” je te delen op social media: niet leuk, mooi of interessant genoeg. Of beter dat mensen dat niet van je weten: vind jij dat.. of anderen?!
De foto-expositie in de Kloosterdreef is vrij toegankelijk. Verder kun je naar de lezing ‘Wat de geschiedenis en de kunst ons leren en tevens laten vergeten…’. Een historische en kunstzinnige reis binnen het thema door Bert Oudenhoven en Miranda van Bragt.

De lezing vindt plaats op het Frencken College op 20 februari. Inloop vanaf 19.30 uur, start lezing 20.00 uur, een vrijwillige bijdrage is lief. Kijk voor het volledige programma op www.vastwel.life Vastwel is een van de initiatieven in de vastenperiode van het Leer- en Inspiratiehuis van het Sint Catharinadal.

Hans Keur – Fotograaf

Gesprek 2022 – Vastwel