Bruisende Binnenstad kookt voor de funshopper Proef dé samenwerking in de proe…

[ad_1]
Bruisende Binnenstad kookt voor de funshopper

Proef dé samenwerking in de proeverij

Op zondag 30 oktober (koopzondag) zullen de leden van de stuurgroep Bruisende Binnenstad hun koksmutsen opzetten en gaan koken voor de bezoekers van de binnenstad. Van 15.00 tot 18.00 uur serveren zij zelfgemaakte amuses op de Markt. De stuurgroep Bruisende Binnenstad bestaat uit winkeliers, horeca, vastgoedeigenaren, de binnenstadsmanager en de gemeente Oosterhout. De stuurgroep zet zich in voor de binnenstad om deze weer bruisend te maken in samenwerking met alle partijen.

Een van de maatregelen om de binnenstad van Oosterhout weer op de kaart te krijgen is een reclamecampagne Proef hét funshoppen, Oosterhout… de smaak te pakken!”. De stuurgroep wil deze campagne graag ondersteunen en heeft bedacht om te gaan koken voor de funshopper. Proef dé samenwerking in proeverij op de Markt.

Iedereen is van harte welkom tijdens de koopzondag op 30 oktober, 15.00-18.00 uur op de Markt op onze proeverij!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.