Maandag 31 oktober start uitvoering werkzaamheden Hoefakker – Aletta Jacobspad …

[ad_1]
Maandag 31 oktober start uitvoering werkzaamheden Hoefakker – Aletta Jacobspad

Vanaf maandag 31 oktober start aannemer Brabant Groen met de uitvoering van werkzaamheden in een deel van de Hoefakker en Aletta Jacobspad. Het betreft onderhoud aan de bestrating, het vervangen van een aantal fors uitgegroeide bomen en het opknappen van groenvakken. Naar verwachting zijn de werkzaamheden uiterlijk half december gereed. De aannemer bezorgt de direct omwonenden van te voren nog een brief met nadere informatie.

Uitvoeringswijze werkzaamheden
De aannemer begint op maandag 31 oktober met het verwijderen van de bomen. Dinsdag 1 november vervolgt hij deze werkzaamheden. Om deze grote bomen en de wortelkluiten te kunnen verwijderen moet hij groot materieel inzetten. De gehele rijbaan tussen Aletta Jacobspad 36 en de Leijssenhoek wordt daarom een groot deel van beide dagen afgesloten voor het verkeer. Automobilisten zullen dan om moeten rijden via de Abdis van Thornstraat en Strijenstraat.
Bewoners en bezoekers dienen hun auto’s op 31 oktober vóór 7.00u ’s morgens uit alle parkeervakken aan de Hoefakker te verwijderen. De aannemer kan de bomen dan op een verantwoorde wijze, dus zonder gevaar voor de omgeving, weg halen en daarna starten met de bestratingswerkzaamheden. Op de achterzijde van deze brief ziet u om welke parkeerplaatsen het gaat. U zult uw auto’s dan tijdelijk elders in de buurt moeten parkeren.

Vanaf woensdag 2 november werkt de aannemer met een halve wegafzetting. Hij start met de bestratingswerkzaamheden aan de zijde van de “even” woningen. Na circa 3 weken zijn het voetpad en de haakse parkeervakken aan die kant klaar. Daarna werkt hij verder aan het voetpad en de langsparkeervakken aan de andere kant van de straat. Als laatste worden de nieuwe bomen en struiken aangeplant en wordt het grasveld bij de kruising met de Leijsenhoek netjes hersteld.


[ad_2]

Source

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.