Tijdelijk afzetting gevels Paterserf “Onderzoek wijst uit dat er geen garantie …

[ad_1]
Tijdelijk afzetting gevels Paterserf

“Onderzoek wijst uit dat er geen garantie gegeven kan worden dat de glaspanelen niet kapot zullen gaan.”
Op 26 en 27 september zijn de glazen gevelpanelen van de 6 flatgebouwen aan het Paterserf in Oosterhout geïnspecteerd door BDA Geveladvies. Het doel van deze inspectie was de huidige staat van de gevel in beeld te brengen en te bepalen welke onderhoudsmaatregelen op termijn uitgevoerd moeten worden. Kort daarna zijn er panelen kapot gegaan en heeft Thuisvester de gevel opnieuw laten onderzoeken.

Uit voorzorg worden de gevels vanaf vrijdag 21 oktober tijdelijk met hekken afgezet om de veiligheid van bewoners en bezoekers te garanderen. Dit doen we omdat niet met zekerheid gezegd kan worden dat er sprake is van vandalisme of dat er een technische oorzaak is.

Op dit moment richt het onderzoek zich op het nemen van de juiste maatregelen. Zodra deze bekend zijn informeren we de bewoners via meldingen op het publicatiebord in de entree van het flatgebouw.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.