Werkzaamheden wegen buitengebied en fietspaden St. Antoniusstraat en Tilburgsewe…

[ad_1]
Werkzaamheden wegen buitengebied en fietspaden St. Antoniusstraat en Tilburgseweg

Van half oktober tot half november vinden er wegwerkzaamheden plaats op de Otterweg, twee delen van de Domeinweg in de Oranjepolder, de Tilburgsebaan en de fietspaden langs de St. Antoniusstraat en Tilburgseweg. Er is dan geen doorgaand verkeer mogelijk; met gele borden worden diverse omleidingsroutes aangegeven. De werkzaamheden aan de fietspaden worden gefaseerd uitgevoerd, zodat fietsers altijd aan één kant van de weg kunnen fietsen. Aan de zijde van het werkvak moeten fietsers over het trottoir lopen of de omleiding volgen. Enkele dagen voor de start van de werkzaamheden komen er borden langs de weg waarop de exacte data van uitvoering staan. Na plaatselijk reparatiewerk de afgelopen jaren is het nu tijd voor een gehele renovatie. Aannemer KWS voert de werkzaamheden uit.

Domeinweg, Otterweg en Tilburgsebaan (24-10 tot 11-11-16)
De Domeinweg (gedeeltelijk), Otterweg en Tilburgsebaan in het buitengebied vertonen rafeling, scheurvorming en bermschades. Daarom wordt het asfalt op deze wegen vernieuwd en worden de bermen van deze smalle wegen verstevigd om beschadigingen in de toekomst te beperken.

Fietspad St. Antoniusstraat en Tilburgseweg (24-10 tot 5-11)
De fietspaden langs de St. Antoniusstraat en Tilburgseweg worden geteisterd door wortelopdruk van bomen en de verkeersveiligheid is in het geding. Vanaf de rotonde Ridderstraat-Hoogstraat tot aan de rotonde Esdoornlaan-Loevesteinlaan worden grote stukken fietspad van nieuw asfalt voorzien. Bij een aantal bomen wordt eerst hinderlijke wortels verwijderd en hierna wordt, ter voorkoming van nieuwe wortelopdruk, een constructie aangebracht met een extra dikke laag puinverharding en een wortelscherm.

Meer informatie
Meer informatie over dit project vindt u op www.oosterhout.nl, via inwoners > openbare ruimte > projecten > Programma groot onderhoud wegen buitengebied.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.