1 november weer een (elektronische)fiets-informatiedag Op 1 november 2016 is er…

[ad_1]
1 november weer een (elektronische)fiets-informatiedag

Op 1 november 2016 is er weer een (elektrische) fiets-informatiedag. Dit evenement is bedoeld voor 55-plussers. Wilt u uw fietsvaardigheid (elektrische/gewone fiets) vergroten en de kans dat u met uw fiets valt verkleinen? Of hebt u geen elektrische fiets, maar wilt u hier wel meer over weten?

Op de fiets-informatiedag krijgt u een presentatie over de voor- en nadelen van de elektrische fiets en praktische tips. Onder begeleiding van de beweegcoach kunt u reactie- en balanstesten uitvoeren, verschillende elektrische fietsen uitproberen en/of uw fiets goed af laten stellen. Neem daarom uw eigen fiets mee naar deze dag! Als afsluiting maken alle deelnemers een korte fietstocht door Oosterhout.

De dag begint om 9.45 uur en eindigt om 15.30 uur, locatie Recreatieoord De Warande. Deelname is gratis en inclusief lunch, u dient zich wel van te voren aan te melden op www.e-biketraining.nl De (elektrische) fiets-informatiedag wordt georganiseerd door SOAB adviseurs uit Breda samen met de gemeente Oosterhout.[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.