Fietsendieven aangehouden in Oosterhout Twee jongens I(14 en 15 jaar) zijn vrij…

[ad_1]
Fietsendieven aangehouden in Oosterhout

Twee jongens I(14 en 15 jaar) zijn vrijdagavond 21 oktober 2016 door de politie betrapt op fietsdiefstal. De jongste verdachte werd op heterdaad op de Bakkerstraat aangehouden. De oudste verdachte die vluchtte werd op zijn huisadres gearresteerd.

Een agent zag rond 20.00 uur twee jonge gasten met een fiets door de Bakkerstraat lopen waarvan zij het achterwiel omhoog hielden. Hij besloot het duo te controleren. Een van de knapen sloeg op de vlucht maar werd later in zijn woning aangehouden. De andere jongen die de fiets nog vasthield werd direct opgepakt. Zij hadden de fiets gestolen voor een cafetaria. Via de eigenaar van de snackbar werd de rechtmatige eigenaar snel achterhaald. Er wordt proces-verbaal tegen de dieven opgemaakt.


[ad_2]

Source

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.