Rondje Oosterhout Zeshonderd 65+-ers kunnen in okt en nov gratis meereizen met …

[ad_1]
Rondje Oosterhout

Zeshonderd 65+-ers kunnen in okt en nov gratis meereizen met Rondje Oosterhout om op een ontspannen manier (opnieuw) kennis te maken met het openbaar vervoer. We hebben 440 extra plaatsen kunnen boeken. Mensen op de wachtlijst worden op volgorde van aanmelding benaderd of zij op een van de alternatieve dagen mee kunnen reizen. Wie zich wil informeren over reizen met het openbaar vervoer, kan ook terecht bij het Reizend Reisloket. Dit staat op ma 24 en do 27 okt van 12.00-16.00 uur op de kruising Arendstraat/Nieuwstraat. (data in nov volgt zsm). OV-ambassadeurs bekijken in een persoonlijk gesprek wat jouw reisbehoeften en -mogelijkheden zijn. Op basis daarvan ontvang je een persoonlijk reisadvies. Extra voordeel: 65-plussers kunnen bij het Reisloket gratis een persoonlijke ov-chipkaart aanvragen. Neem hiervoor een geldig legitimatiebewijs en pasfoto mee.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.