Soms lijken twee uur twee minuten en kom je er achter dat je nog wel uren met je…

[ad_1]
Soms lijken twee uur twee minuten en kom je er achter dat je nog wel uren met je gasten had kunnen doorpraten.
Zaterdagmiddag 22 oktober hadden Ad en Peter o.a. Annita en Jan Kooijman van Goederenbank de Baronie te gast. Zij vroegen aandacht voor hun jaarlijkse boodschappen inzamelingsactie. Voor die actie heeft de Goederenbank veel vrijwilligers nodig. Mensen die hierin iets willen betekenen vinden alle informatie op de website van de Goederenbank: www.voedselbankoosterhout.nl
Ook was Casper van Aggelen van kunstenaarscollectief B.O.C.K te gast. Met Cas spraken ze over evenementen die op de rol staan. Conclusie van dat gesprek was: bij B.O.C.K. valt altijd wat te beleven.
Regie Hessling kwam vertellen hoe het staat met de voorbereidingen voor de schaatsbaan op de Markt. De organisatie van de ijsmarkt is op zoek naar mensen die zich vrijwillig willen inzetten voor het neerzetten van een gezellig winters evenement op de Markt. Voor meer informatie kan gekeken worden op www.ijsmarkt.nl
Maarten Nollen en Joep Heinen kwamen vertellen hoe het staat met de voorbereidingen van carnaval in februari 2017. Op 11-11 wordt om 23.11 uur de nieuwe prins of prinses aan het volk getoond. Kinderen uit groep 6,7 of 8 die graag Kaaike, dansmarieke of lid van de jeugdraad van XI worden kunnen zich via www. Smulnarren.nl inschrijven! Dit jaar maakt iedereen dus kans!
Daarna is teruggekeken op de raadsvergadering van afgelopen week. Dat gebeurde met PvdA’er Anton van Opzeeland en Dees Melsen van de VVD. Met de politici spraken we over rioolheffing, kapvergunningen, hulp bij huishouden maar toch vooral over de verhouding tussen oppositie en coalitie en de verhoudingen binnen de coalitie zelf.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.